Levertijd en verzendkosten van dewyvenerius.com en dewycreations.com

Opgesteld op 20 dec 2019

1. Verzending

Nederland
Een brief met postzegels, een brievenbuspakje en een pakket wordt in de meeste gevallen binnen één werkdag in Nederland bezorgd, op dinsdag tot en met zaterdag.

Brievenbuspakjes
De bezorging van het brievenbuspakje vindt plaats tussen 9.00 en 18.00 uur. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakje in ontvangst te nemen, want het past door de brievenbus. Informatie over uw bezorging kunt u vinden met uw track&trace code via de PostNL-app of de website van PostNL.

Pakketten
Pakketten worden in de meeste gevallen de volgende werkdag geleverd. Een indicatie van de bezorgtijd is te vinden met de track&trace code via de PostNL-app of de website van PostNL.

Buitenland
De bezorgtijden van pakketten naar het buitenland verschillen per land. U kunt de verwachte levertijd naar uw land vinden in de tabel van PostNL.
Kijk in de kolom van standard shipping.

Verzenden binnen Nederland

DewyCreations werkt samen met PostNL voor de verzending van de producten uit de webshop binnen Nederland. Bij elk product wordt automatisch aangegeven of het als een brievenbuspakje of een pakket verstuurd kan worden. De meeste kleine items kunnen verzonden worden als brievenbuspakje (met T&T) of pakket (met T&T). Grotere items zoals schoenen en kleding worden altijd met Track & Trace code verzonden.

Verzendkosten Nederland

Brievenbuspakje: €4,95
Pakket: €7,50

 

Verzenden naar het buitenland

DewyCreations verstuurt met PostNL ook pakketten naar het buitenland. U kunt voor een bestelling van kleine items kiezen tussen een zending met barcode (maar zonder Track & Trace) of een zending met Track & Trace code. Grotere items zoals schoenen en kleding worden altijd met Track & Trace code verzonden.

Verzendkosten buitenland

België en Duitsland

België: Klein pakket zonder T&T: €10,28 / Pakket met T&T: €16,34
Duitsland: Klein pakket zonder T&T: €10,28 / Pakket met T&T: €16,34

 

Zone Europa 1 (Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk (UK), Zweden)

Klein pakket zonder T&T – €9,68

Pakket met T&T – €15,73

 

Zone Europa 2 (Albanië, Andorra, Bulgarije, Bosnië Herzegovina, Cyprus, Estland, Faërëor, Finland, Gibraltar, Groenland, IJsland, Ierland, Kosovo, Kroatië, Letland, Litouwen, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Turkije, Vaticaan, Wit-Rusland, Zwitserland)

Klein pakket zonder T&T – €10,89

Pakket met T&T – €22,38

 

Worldwide shipping (all other non-European countries such as the US, Asia, Amerika, Afrika, Australia, Rusland) 

Small package without Track & Trace –  €12,10

Package with Track & Trace – €26,77

Alle bedragen van de verzending zijn inclusief 21% BTW.

Nederland
Ja, bij alle verzendingen kunt u uw pakket volgen, behalve bij een verzending met postzegels. U ontvangt een mail met de track&trace code na het plaatsen van een bestelling. Alle orders worden verstuurd met PostNL.

Buitenland
Alle zendingen naar het buitenland worden verstuurd als een pakket met track&trace code via PostNL en deze zijn dus traceerbaar.

Bij een aantal producten in de webshop staat “GEMAAKT OP BESTELLING”. Deze producten worden speciaal voor u per stuk gemaakt als u ze bestelt. De levertijd van deze producten is gemiddeld 20-30 werkdagen. De maximum levertijd ligt bij 60 werkdagen. Wilt u de andere producten van uw bestelling eerder hebben? Dan adviseert DewyCreations om 2 losse bestellingen te plaatsen. De andere producten worden dan in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen opgestuurd. 

DewyCreations maakt uw bestelling in bijna alle gevallen binnen 5 werkdagen klaar voor verzending. Soms worden producten van uw bestelling namelijk met de hand gemaakt en duurt het voorbereiden van een bestelling iets langer dan u bij andere shops gewend bent. DewyCreations vraagt uw begrip hiervoor.

Bij gepersonaliseerde bestellingen, zoals bijvoorbeeld fashion items, staat aangegeven als er sprake is van een langere levertermijn.
Heeft u echt met spoed bepaalde producten nodig, dan kunt u contact met DewyCreations opnemen zodat we kunnen kijken of de producten eerder geleverd kunnen worden.

Nederland
Nee, de pakketten binnen Nederland worden niet verzekerd verzonden. Een brievenbuspakje kan niet verzekerd verzonden worden, een normaal pakket wel. Wilt je jouw pakket verzekerd verzenden? Dit kan voor €0,73 extra binnen Nederland. Neem contact met mij op als je hiervan gebruik wilt maken.

Buitenland
Ja, pakketten binnen de EU worden tot een bedrag van €500 automatisch verzekerd.
Voor de rest van de wereld zijn uw pakketten tot een bedrag van €200 automatisch verzekerd.

Load More