Levertijd en verzendkosten

Geüpdate: 23 maart 2022

Verzendkosten-tabel-DewyCreations by .

1. Verzending

Brievenbuspakjes

Dewy verwerkt & verstuurt bestellingen meestal binnen 1 – 3 werkdagen. Heeft u haast met uw bestelling? Mail mij gerust! Ik probeer het dan zo snel mogelijk op te sturen.

Nederland

Levertijd: 1 – 2 werkdagen
Een brievenbuspakje wordt in de meeste gevallen binnen één werkdag in Nederland bezorgd, op dinsdag tot en met zaterdag. De bezorging van het brievenbuspakje in Nederland vindt plaats tussen 9.00 en 18.00 uur. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakje in ontvangst te nemen, want het past door de brievenbus. Informatie over uw bezorging kunt u vinden met uw track&trace code via de PostNL-app of de website van PostNL.

Tijdens de feestdagen periode is het erg druk bij PostNL. Hierdoor kan de verzending van jouw bestelling een paar dagen langer duren!

Buitenland

  • Europa: 1 – 2 weken
  • Verenigde staten & Canada: 2 – 3 weken
  • Rest van de wereld: 2,5 – 3 weken

Wil je zeker weten hoe lang de shipping duurt naar jouw land? Bekijk dan de bezorgtijden per land. Dewy verstuurt de buspakjes met PostNL Zakelijk, en u ontvangt uw bestelling doorgaans binnen enkele weken.

Tracking

Heeft u een bestelling zonder een Track & Trace code? Dan kan ik helaas niet aangeven wanneer jouw pakje aankomt. Wel kan je een kijkje nemen in de bezorgtijden per land voor een inschatting van de bezorgtijden!

Heb je een bestelling met een track & trace code? Dan kan je jouw pakje hier volgen met jouw T&T uit de mail.

Vertragingen

Doet jouw bestelling er langer over dan gepland? Kijk dan in het schema met vertragingen bij PostNL. Vaak staat hier een indicatie van het aantal dagen dat je langer moet wachten!


Pakketten 

Nederland
Pakketten worden in de meeste gevallen de volgende werkdag geleverd. Een indicatie van de bezorgtijd is te vinden met de track&trace code via de PostNL-app of de website van PostNL.

Buitenland
De bezorgtijden van pakketten naar het buitenland verschillen per land. Neem een kijkje bij bezorgtijden per land op de site van PostNL voor een indicatie. Kijk in de kolom van standard shipping.

 

Verzenden binnen Nederland

DewyCreations werkt samen met PostNL voor de verzending van de producten uit de webshop binnen Nederland. Bij elk product wordt automatisch aangegeven of het als een brievenbuspakje of een pakket verstuurd kan worden. De meeste kleine items kunnen verzonden worden als brievenbuspakje (met T&T) of pakket (met T&T). Grotere items zoals schoenen en kleding worden altijd met Track & Trace code verzonden.

Brievenbuspakje: €4,95
Pakket: €7,50

 

Verzenden binnen Europa

Dewy verzendt ook bestellingen binnen Europa. Binnen Europa gelden 2 tarieven:

  • Mini brievenbuspakje – €4,95. Dit is een klein brievenbuspakje met barcode (maar zonder Track & Trace). U kunt uw zending niet volgen, maar hij wordt wel door PostNL gescand. Deze optie is voor kleine, lichte items zoals stickers.Wilt u uw zending wel volgen? Kies dan voor een zending met Track & Trace code.
  • Mailbox pakje – €9,99. Deze optie is beschikbaar voor wat zwaardere items die wel door de brievenbus passen. Pakje heeft een track & trace code.
  • Groot pakket – €9,99. Tarief voor grote items die niet door de brievenbus passen. Pakketten hebben altijd een Track & Trace code.

 

Wereldwijde verzending 

Dewy verzendt haar producten wereldwijd. Voor alle landen buiten Europa gelden de volgende tarieven:

  • Mini brievenbuspakje – €4,95. Dit is een klein brievenbuspakje met barcode (maar zonder Track & Trace). U kunt uw zending niet volgen, maar hij wordt wel door PostNL gescand. Deze optie is voor kleine, lichte items zoals stickers.Wilt u uw zending wel volgen? Kies dan voor een zending met Track & Trace code.
  • Mailbox pakje – €9,99. Deze optie is beschikbaar voor wat zwaardere items die wel door de brievenbus passen. Ook dit pakje heeft wel een barcode, maar geen track & trace. Kies voor een groot pakket als u uw zending wilt volgen.
  • Groot pakket – €19,99. Tarief voor grote items die niet door de brievenbus passen. Pakketten hebben altijd een Track & Trace code.

Nederland
Ja, bij alle verzendingen kunt u uw pakket volgen. U ontvangt een mail met de track&trace code na het plaatsen van een bestelling. Alle orders worden verstuurd met PostNL.

Buitenland

Nee, niet alle zendingen kan u volgen. In de winkelwagen staat of het pakkettype voorzien is van een track & trace code.
Voor meer info kijkt u bij de vraag: Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Bij een aantal producten in de webshop staat “GEMAAKT OP BESTELLING”. Deze producten worden speciaal voor u per stuk gemaakt als u ze bestelt. De levertijd van deze producten is gemiddeld 20-30 werkdagen. De maximum levertijd ligt bij 60 werkdagen. Wilt u de andere producten van uw bestelling eerder hebben? Dan adviseert DewyCreations om 2 losse bestellingen te plaatsen. De andere producten worden dan in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen opgestuurd. 

DewyCreations maakt uw bestelling in bijna alle gevallen binnen 5 werkdagen klaar voor verzending. Soms worden producten van uw bestelling namelijk met de hand gemaakt en duurt het voorbereiden van een bestelling iets langer dan u bij andere shops gewend bent. DewyCreations vraagt uw begrip hiervoor.

Bij gepersonaliseerde bestellingen, zoals bijvoorbeeld fashion items, staat aangegeven als er sprake is van een langere levertermijn.
Heeft u echt met spoed bepaalde producten nodig, dan kunt u contact met DewyCreations opnemen zodat we kunnen kijken of de producten eerder geleverd kunnen worden.

Nederland
Nee, de pakketten binnen Nederland worden niet verzekerd verzonden. Een brievenbuspakje kan niet verzekerd verzonden worden, een normaal pakket wel. Wilt je jouw pakket verzekerd verzenden? Dit kan voor €0,73 extra binnen Nederland. Neem contact met mij op als je hiervan gebruik wilt maken.

Buitenland
Mailbox pakjes: nee, deze worden niet verzekerd verzonden. Pakketen: pakketten binnen de EU worden tot een bedrag van €500 automatisch verzekerd. Voor de rest van de wereld zijn uw pakketten tot een bedrag van €200 automatisch verzekerd.