Levertijd en verzendkosten van dewyvenerius.com en dewycreations.com

Geüpdate: 16 maart 2020

Verzendkosten-tabel-DewyCreations by .

Belangrijke update:

Door de extreme drukte bij PostNL duurt de levering van uw pakket of brievenbuspakje langer dan normaal. Dit geldt voor zowel binnenlandse als buitenlandse zendingen.

De extra levertijd kan oplopen tot 2 weken na de verwachte leverdatum.

Ik probeer uw bestelling zo snel mogelijk op de post te doen, maar ik vraag uw begrip dat de verzendtijden door de Lockdown en de feestdagen op dit moment buiten mijn macht liggen.

1. Verzending

Brievenbuspakjes

Dewy verwerkt & verstuurt bestellingen meestal binnen een aantal werkdagen. Heeft u haast met uw bestelling? Mail mij gerust! Ik probeer het dan zo snel mogelijk op te sturen.

Nederland
Een brievenbuspakje wordt in de meeste gevallen binnen één werkdag in Nederland bezorgd, op dinsdag tot en met zaterdag. De bezorging van het brievenbuspakje in Nederland vindt plaats tussen 9.00 en 18.00 uur. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakje in ontvangst te nemen, want het past door de brievenbus. Informatie over uw bezorging kunt u vinden met uw track&trace code via de PostNL-app of de website van PostNL.

De drukte bij PostNL is extreem op dit moment. Er worden twee keer zoveel pakketten bezorgd t.o.v. de piekperiode van vorig jaar. Door de feestdagen en de lockdown kan de vertraging van uw pakje daarom oplopen tot 2 weken. Ik vraag uw begrip hiervoor. Ik doe mijn best om uw bestelling zo snel mogelijk op te sturen, maar de verzendtijden liggen buiten mijn macht. 

Buitenland
Dewy verstuurt de buspakjes met PostNL Zakelijk, en u ontvangt uw bestelling doorgaans binnen enkele werkdagen. Informatie over uw bezorging kunt u vinden met uw track&trace code via de PostNL-app of de website van PostNL.

Heeft u een bestelling zonder een Track & Trace code? Dan kan je de verwachte levertijden vinden in dit document (een nieuw venster met PDF opent als u klinkt op de link).

De buitenlandse pakjes worden naar een ander sorteercentrum gebracht, waardoor de vertraging hopelijk zo veel mogelijk beperkt wordt. 

Pakketten 

Nederland
Pakketten worden in de meeste gevallen de volgende werkdag geleverd. Een indicatie van de bezorgtijd is te vinden met de track&trace code via de PostNL-app of de website van PostNL.

Buitenland
De bezorgtijden van pakketten naar het buitenland verschillen per land. U kunt de verwachte levertijd naar uw land vinden in de tabel van PostNL. Kijk in de kolom van standard shipping.

 

Verzenden binnen Nederland

DewyCreations werkt samen met PostNL voor de verzending van de producten uit de webshop binnen Nederland. Bij elk product wordt automatisch aangegeven of het als een brievenbuspakje of een pakket verstuurd kan worden. De meeste kleine items kunnen verzonden worden als brievenbuspakje (met T&T) of pakket (met T&T). Grotere items zoals schoenen en kleding worden altijd met Track & Trace code verzonden.

Brievenbuspakje: €4,95
Pakket: €7,50

 

Verzenden binnen Europa

Dewy verzendt ook bestellingen binnen Europa. Binnen Europa gelden 2 tarieven:

  • Mini brievenbuspakje – €4,95. Dit is een klein brievenbuspakje met barcode (maar zonder Track & Trace). U kunt uw zending niet volgen, maar hij wordt wel door PostNL gescand. Deze optie is voor kleine, lichte items zoals stickers.Wilt u uw zending wel volgen? Kies dan voor een zending met Track & Trace code.
  • Mailbox pakje – €9,99. Deze optie is beschikbaar voor wat zwaardere items die wel door de brievenbus passen. Pakje heeft een track & trace code.
  • Groot pakket – €9,99. Tarief voor grote items die niet door de brievenbus passen. Pakketten hebben altijd een Track & Trace code.

 

Wereldwijde verzending 

Dewy verzendt haar producten wereldwijd. Voor alle landen buiten Europa gelden de volgende tarieven:

  • Mini brievenbuspakje – €4,95. Dit is een klein brievenbuspakje met barcode (maar zonder Track & Trace). U kunt uw zending niet volgen, maar hij wordt wel door PostNL gescand. Deze optie is voor kleine, lichte items zoals stickers.Wilt u uw zending wel volgen? Kies dan voor een zending met Track & Trace code.
  • Mailbox pakje – €9,99. Deze optie is beschikbaar voor wat zwaardere items die wel door de brievenbus passen. Ook dit pakje heeft wel een barcode, maar geen track & trace. Kies voor een groot pakket als u uw zending wilt volgen.
  • Groot pakket – €19,99. Tarief voor grote items die niet door de brievenbus passen. Pakketten hebben altijd een Track & Trace code.

Nederland
Ja, bij alle verzendingen kunt u uw pakket volgen. U ontvangt een mail met de track&trace code na het plaatsen van een bestelling. Alle orders worden verstuurd met PostNL.

Buitenland

Nee, niet alle zendingen kan u volgen. In de winkelwagen staat of het pakkettype voorzien is van een track & trace code.
Voor meer info kijkt u bij de vraag: Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Bij een aantal producten in de webshop staat “GEMAAKT OP BESTELLING”. Deze producten worden speciaal voor u per stuk gemaakt als u ze bestelt. De levertijd van deze producten is gemiddeld 20-30 werkdagen. De maximum levertijd ligt bij 60 werkdagen. Wilt u de andere producten van uw bestelling eerder hebben? Dan adviseert DewyCreations om 2 losse bestellingen te plaatsen. De andere producten worden dan in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen opgestuurd. 

DewyCreations maakt uw bestelling in bijna alle gevallen binnen 5 werkdagen klaar voor verzending. Soms worden producten van uw bestelling namelijk met de hand gemaakt en duurt het voorbereiden van een bestelling iets langer dan u bij andere shops gewend bent. DewyCreations vraagt uw begrip hiervoor.

Bij gepersonaliseerde bestellingen, zoals bijvoorbeeld fashion items, staat aangegeven als er sprake is van een langere levertermijn.
Heeft u echt met spoed bepaalde producten nodig, dan kunt u contact met DewyCreations opnemen zodat we kunnen kijken of de producten eerder geleverd kunnen worden.

Nederland
Nee, de pakketten binnen Nederland worden niet verzekerd verzonden. Een brievenbuspakje kan niet verzekerd verzonden worden, een normaal pakket wel. Wilt je jouw pakket verzekerd verzenden? Dit kan voor €0,73 extra binnen Nederland. Neem contact met mij op als je hiervan gebruik wilt maken.

Buitenland
Mailbox pakjes: nee, deze worden niet verzekerd verzonden. Pakketen: pakketten binnen de EU worden tot een bedrag van €500 automatisch verzekerd. Voor de rest van de wereld zijn uw pakketten tot een bedrag van €200 automatisch verzekerd.

Load More