Lijkt het jou ook leuk om mijn producten toe te voegen aan jouw webshop of fysieke winkel? Supergaaf! Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Mijn kaarten, sleutelhangers, stickers en buttons zijn bijvoorbeeld beschikbaar op B2B-basis.

Ankorstore-banner-Dewy-website by .

Ankorstore

Op dit moment doe ik een deel van de B2B verkoop via het platform Ankorstore. Ankorstore is een online platform dat merken verbindt met onafhankelijke retailers.

Via Ankorstore:

– Kan je al een bestelling plaatsen bij mijn merk vanaf €100,-

– Krijg je bij een bestelling vanaf €300,- (bij verschillende merken) altijd gratis verzending;

– Heb je een betalingstermijn van 60 dagen.

Via Ankorstore kan je zien welke producten op dit moment beschikbaar zijn voor B2B verkoop. Heb je iets anders gezien op mijn site wat je graag wil inkopen? Stuur mij een mailtje voor de mogelijkheden.


Welkomstaanbieding via Ankorstore

Heb jij nog niet eerder via Ankorstore besteld? En wil jij mijn merk graag een keer proberen in jouw winkel? Als nieuwe of bestaande klant mag ik je een mooie aanbieding sturen:

€200,- korting op jouw eerste bestelling via Ankorstore;

– Een levenslange commissie van 0% bij volgende bestellingen.

Stuur mij een mailtje om je aan te melden, dan krijg je van mij een promotiecode!


Kleinere bestellingen

Voor kleinere webshops en bedrijven neem ik ook handmatig bestellingen op B2B basis aan. Interesse? Stuur mij een mailtje met:

– Wie jij bent, welk bedrijf je hebt en waarom je mijn merk graag wil toevoegen aan jouw assortiment;

– Welke producten je graag wilt inkopen & in welke aantallen;

– Op welke manier ik je het beste kan bereiken.

Houd er rekening mee dat ik voor handmatige bestellingen wel altijd verzend- en administratiekosten reken. Ik probeer dan z.s.m. een mailtje terug te sturen met de mogelijkheden & een prijsopgave.


Huidige samenwerkingspartners:

Around the World stationery (exclusieve collectie), Cbeezzz, Cuteness.nl, De Blije Luiaard, Happy Postcrossing, Kawaii4U, Paper and Tape, Polkadot Stationery, Post & Papier, Webshop Ladybug, Wuzci